Αποστολές εντός Ελλάδας

Το κατάστημα μας εξυπηρετεί παραγγελίες με αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier. Οι αποστολές διεκπεραιώνονται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες εάν τα προϊόντα που επιλέξατε είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας. Στην περίπτωση που αγοράσετε κάποιο προϊόν με διαθεσιμότητα κατόπιν παραγγελίας, θα ενημερωθείτε αναλυτικά τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Τα έξοδα και ο χρόνος αποστολής περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω.

Αποστολές εντος Αττικής

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται σε 3,50€ για παραγγελίες κάτω από 50€ και Δωρεάν για παραγγελίες 50€ και άνω. Εάν κάνετε την παραγγελία σας μέχρι τη 13:00, παραδίδουμε το δέμα στην εταιρία κούριερ την ίδια μέρα και συνήθως το παραλαμβάνετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εάν η παραγγελία σας καταχωρηθεί μετά τη 13:00, παραδίδουμε το δέμα στην εταιρία κούριερ την επόμενη εργάσιμη ημέρα και το παραλαμβάνετε συνήθως την μεθεπόμενη. Ενδέχεται να καθυστερήσει μια επιπλέον ημέρα σε περίπτωση μεγάλου φόρτου εργασίας της κούριερ, συνήθως σε περιόδους μεγάλης ζήτησης.

Αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται σε 3,60€ για παραγγελίες κάτω από 50€ και Δωρεάν για παραγγελίες 50€ και άνω. Εάν κάνετε την παραγγελία σας μέχρι τη 13:00, παραδίδουμε το δέμα στην εταιρία κούριερ την ίδια μέρα και συνήθως το παραλαμβάνετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εάν η παραγγελία σας καταχωρηθεί μετά τη 13:00, παραδίδουμε το δέμα στην εταιρία κούριερ την επόμενη εργάσιμη ημέρα και το παραλαμβάνετε συνήθως την μεθεπόμενη. Ενδέχεται να καθυστερήσει μια επιπλέον ημέρα σε περίπτωση μεγάλου φόρτου εργασίας της κούριερ, συνήθως σε περιόδους μεγάλης ζήτησης.