Μπορείτε να κάνετε τις αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να ολοκληρώσετε τις παραγγελίες σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

Με αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας από τις συνεργαζόμενες εταιρίες κούριερ σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος για την αντικαταβολή είναι 1,80€

Με τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας καταθέτοντας το ποσό σε κάποιο από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς

Τραπεζικό ΊδρυμαΤράπεζα Πειραιώς
IBANGR5501720660005066099304447
BIC/SWIFTPIRBGRAA
ΔικαιούχοςΜητσης Α. Χρηστος
Τραπεζικό ΊδρυμαViva Wallet
IBANGR2870100000000399700662508
BIC/SWIFTVPAYGRAA
ΔικαιούχοςΜητσης Α. Χρηστος

Πληροφορίες για την κατάθεση σε τράπεζα

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν θα ολοκληρωθεί το έμβασμα στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Εάν κάνετε την κατάθεση από κάποιο ξένο τραπεζικό ίδρυμα ή από κάποιο ελληνικό το οποίο είναι άλλο από τα παραπάνω συνεργαζόμενα ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση 1-3 εργάσιμων ημερών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το RoboMaterial.

Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Η εκκαθάριση της πληρωμής σας αναλαμβάνεται αποκλειστικά από την Viva Wallet. Το RoboMaterial δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο της κάρτας σας. Όλα τα στοιχεία μεταβιβάζονται με κρυπτογραφημένο τρόπο στο τραπεζικό ίδρυμα Viva Wallet στο οποίο γίνεται και η συναλλαγή.